Hjulskift hos Lexus Stavanger

Tidlig påske i år, og våren er visst ikke så sen den heller.

Deilig å gå mot lysere tider, og det betyr også at det kan være på tide å tenke på hjulskift på din Lexus. Du kan glemme tunge løft, skitne felger og gjenstridige hjulmuttere. Vi tar jobben for deg kr 399,-. Da passer vi på å kalibrere lufttrykksensorer også hvis nødvendig. Bestiller du annen jobb på vårt verksted for utførelse i perioden frem til og med 31. mai i år, så er hjulskift inkludert i prisen.

Bestill tid på knappen under. Dersom det er vanskelig for deg å komme fra på dagtid, så åpner vi for hjulskiftkvelder fram til kl 19:00 første og andre tirsdag etter påske.

Vi ber om frammøte mellom 5 og 10 minutter før bekreftet time slik at vi får holde flyten i produksjonen, og samtidig begrenser antall personer som befinner seg i butikken samtidig. Vi tar smittevern på alvor, du kan lese om våre felles COVID19 tiltak med Toyota Sørvest her.

Husk å ta med muttersett til sommerhjulene hvis de er annerledes enn til vinterhjulene. Hvis du har stålfelger på det ene settet, og aluminumsfelger på det andre, så er det nesten helt sikkert at du har to sett muttere.

Begynner det å minke på dekkmønster? Minste lovlige mønsterdybde på sommerdekk er 1,6 millimeter, men allerede ved 3 millimeter er dekkets egenskaper såpass svekket at vi anbefaler skift. Les mer om krav til dekk på sidene til Statens vegvesen.

Bestill hjulskift
By | 2021-03-23T15:01:20+00:00 mars 12th, 2021|Kampanjer|