Å være Lexus-forhandler forplikter. Fabrikken setter sin ære i å lage de aller beste bilene de kan, og vi skal ivareta påliteligheten til disse bilene. Gjennom Lexus Care, vil våre Lexus Master Technicians gjøre sitt aller beste for at din Lexus skal levere optimalt til enhver tid.

Hjulskift høst

Vedlikeholdsprogram

Din Lexus trenger periodisk vedlikehold for å sikre at din Lexus skal opprettholde sin eksepsjonelle pålitelighet, og lange levetid. Lexus vedlikeholdsintervaller er hovedettersyn hvert andre år, dog begrenset oppad til 30 000 km. Tilleggsettersyn utføres årlig, dog ikke utover 15 000 km fra forrige ettersyn. Følger du disse intervallene hos oss, er bilen din dekket av Lexus Euro Assistance 24 fram til den er ti år gammel.

EU-kontroll

Alle personbiler må inn til EU-kontroll (Periodisk kjøretøykontroll) fire år etter førstegangs registrering og deretter annethvert år. Enkelte kjøretøygrupper (f.eks. taxi) kan ha avvikende kontrollintervaller. Kontrollen er omfattende for å sikre at bilen oppfyller sikkerhets- og miljøkravene som gjelder. Som bileier har du ansvaret for at bilen blir kontrollert og godkjent innen fristen. Eventuelle mangler må utbedres før den blir godkjent. Det lønner seg å ta EU-kontrollen hos oss. En Lexus Master Technician-mekaniker får en grundig og spesialisert trening før han kvalifiseres til å stille diagnose på, og å reparere en Lexus. Det er vi som KAN Lexus.

Lexus Euro Assistance 24

Hvis du noen gang skulle trenge hjelp, er vårt europeiske assistanseprogram der for deg, uansett hvor i Europa du er. Hvor enn du trenger å være, vil vi gjøre vårt beste for å få deg dit. Euro Assistance er i beredskap 24 timer i døgnet, sju dager i uken og 52 uker i året. Det omfatter:

  • Å ordne hotellopphold i et nødstilfelle
  • Å sende en Lexus-sjåfør hvis du ikke er i stand til å kjøre
  • Å organisere veihjelp om nødvendig

Ved assistansebehov: ring 800 50 701 i Norge, +47 22 71 71 05 fra utlandet.

Utvidet bremsevedlikehold

Klimatiske forhold, salting av veier og kjøremønster kan medføre at bremser blir utsatt for påkjenninger de ikke har godt av. Utvidet bremsevedlikehold i forbindelse med Lexus hovedettersyn er en investering i lang levetid for bremseklosser og -skiver.

Utvidet understellsbehandling

Ønsker du ekstrabeskyttelse av din Lexus? Vi tilbyr Dinitrol vognbunnbehandling og fullbehandling. Begge kan utvides med støydempingsbehandling.

Kosmetisk vedlikehold

Mange liker godt å holde sin Lexus ren og pen, men det er også noen grep du som eier kan gjøre for at din Lexus skal holde seg ekstra pen ekstra lenge. Lakkforsegling vil gi din Lexus ekstra beskyttelse mot fugleskitt, sur nedbør, salt, sol og vaskeriper. Bilen beholder finishen sin lenger, og utvendig kosmetisk vedlikehold blir noe enklere. Det finnes også lignende behandlinger for aluminiumsfelger og stoff-/skinninteriør.

lexus stavanger

Fabrikkinnkallinger

Lexus er velkjent for sin høye materialkvalitet og slitestyrke. Ikke desto mindre så kan det forekomme at fabrikken gjør oss oppmerksom på elementer som ikke er helt som de skal være. Det kan være så enkelt som softwareoppdateringer, og det kan være kontroll/utskifting av komponenter. I den grad slike situasjoner oppstår, gjøres det en avveining om hvorvidt det er nødvendig å kalle bilen inn for omgående utbedring, eller om det er noe som kan avventes fram til neste periodiske vedlikehold. Du som Lexus-eier kan uansett være trygg på at din bils funksjonalitet har vår aller høyeste prioritet.

275137901_453957066461043_8335482509217699672_n

Bestill service